Diensten


Medische dienstverlening

DVS is gespecialiseerd in het medische domein, inclusief waterhulpverlening. Hulpverleners van DVS hebben passie voor goede evenementenzorg en gaan tot het uiterste voor de best mogelijke (spoedeisende) zorg. 


Aanvullende dienstverlening


DVS wilt graag een evenement compleet ontzorgen in het veiligheidsdomein, deze optie kunnen we aanbieden door een sterkte samenwerking. Zo bent u als opdrachtgever verzekerd van hoge kwaliteit. Uiteraard bieden kunt u deze diensten los aanvragen 

Mobiel inzetbaar


Diensten door DVS aangeboden zijn altijd mobiel in te zetten. Dit is handig bij evenementen die niet gebonden zijn aan een locatie, te denken aan marathons of evenementen die een groot gebied betreffen, waar bezoekers zich kunnen verplaatsen zoals een binnenstad. Voor deze evenementen bieden we de diensten aan met bike teams of motoren om snel te kunnen schakelen voor hulpverlening binnen een evenementengebied zie flexibel is.

Festivals kunnen een lastig begaanbare grond of groot gebied beslaan en slecht toegankelijk zijn voor reguliere hulpdiensten, om dit vraagstuk te ondervangen heeft DVS de beschikking over voertuigen die inzetbaar zijn in slecht begaanbare grond of vervoer van locatie naar post kunnen verzorgen voor de juiste hulpverlening of overdracht aan de reguliere hulpverlening

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken wat DVS kan betekenen voor u evenement.

Last minute diensten


Last minute veranderingen die niet gepland stonden? DVS EventCare houd van deze uitdagingen, en schakelt waar nodig om u evenement verder te helpen. Door een groot team gemotiveerde en flexibel ingestelde hulpverleners kunnen we zorg dragen voor last minute diensten. Neem snel contact op met DVS om de mogelijkheden te bespreken, DVS is 24/7 bereikbaar.