Evenementenhulpverlener


Wat ga je doen?

Je gaat eerste hulpverlenen op uiteenlopende evenementen van klein tot aan grote festivals met vele duizenden bezoekers. Je verleent samen in een team of solo eerst hulp op onze post of bent onderweg tussen het feest gedruis en geniet zo ook nog even lekker mee van de muziek. Bij DVS houden we van zichtbaar zijn, dat betekent dat als de drukte het toelaat, je de vrije rol kan aannemen in overleg met de teamleider.

Wie zoeken wij?

DVS is op zoek naar teamspelers die van uitdagingen houden, we zijn zelf immers ook ambitieus. Je kan dus goed samenwerken met je collega's van een ALS team, spoedzorg, artsen of ambulanceverpleegkundige. Je wilt net zoals de rest van ons team de beste zorg leveren voor de bezoekers van onze opdrachtgevers. Naast de juiste spirit die we zoeken en omschrijven kan je de volgende vinkjes wegwerken:

Als je de volgende punten kan afvinken is dat een groot voordeel!

Wat krijg je daar voor terug?

Werken binnen een ambitieuze organisatie met een informele werksfeer. DVS heeft oog voor jouw als hulpverlener en je ontwikkeling in het vak of daarbuiten. Samen met andere collega's kan je kennis uitwisselen en beter worden in je vak en ervaring op doen in de (acute) hulpverlening. Daarom is dit een geweldige unieke bijbaan naast je studie geneeskunde, verpleegkunde of BMH. Naast het werken doen we uiteraard ook regelmatig aan ontspannen en nodigen we je daar uiteraard voor uit! Hieronder zie je wat we nog meer te bieden hebben.

Enthousiast geworden?

Dat horen we graag, we gaan dan graag met je in gesprek. Meld je snel aan via onderstaande link! Heb je nog vragen? Neem dan gelijk contact op en wij beantwoorden al je vragen.